Vraag hier uw LEI code aan

Vul het formulier volledig in en betaal veilig online. Uw aanvraag wordt daarna direct in orde gemaakt.

Als u uw LEI wilt vernieuwen via ISIN2LEI.eu, maar deze niet worden beheerd door Ubisecure RapidLEI, dan moet uw LEI eerst worden overdragen aan RapidLEI.
Meer informatie over het aanvragen, vernieuwen en overdragen van LEIs vind u hier.
Voor het vernieuwen van een bestaande LEI code is er een apart formulier

  Persoonsgegevens

  Bedrijfsgegevens

   

  Heeft de rechtspersoon een juridische moedermaatschappij waarmee zij consolideren?

  Als uw organisatie een dochteronderneming is en een directe en/of ultimate parent heeft, voeg dan het laatste jaarverslag toe.

  Kies bestand

  Kies een reden waarom er geen gerelateerde informatie gedeeld kan worden?

  • Obstakels in de wet- of regelgeving van een rechtsgebied verhinderen dat de onderliggende rechtspersoon deze informatie verstrekt of publiceert.

  • De onderliggende rechtspersoon meldt dat de toestemming van de ouder noodzakelijk was onder het toepasselijke wettelijke kader en dat de ouder geen toestemming gaf of dat er geen contact mee kon worden opgenomen.

  • Bindende juridische verplichtingen, zoals de artikelen die de onderliggende rechtspersoon regelen, of een contract, verhinderen dat de onderliggende rechtspersoon deze informatie verstrekt of publiceert. Dit verschilt van de wet- of regelgeving van een rechtsgebied die verhindert dat de onderliggende rechtspersoon informatie over de moedermaatschappij verstrekt of publiceert.

  • De onderliggende rechtspersoon heeft geprobeerd de moederentiteit te raadplegen over de rapportage van de moederinformatie aan het Mondiale LEI-systeem, maar kon de afwezigheid van schade niet bevestigen op een manier die aansprakelijkheidsrisico's voor de onderliggende rechtspersoon (of degenen die handelen) op passende wijze kan voorkomen. namens haar) onder het toepasselijke wettelijke kader. De openbaarmaking van deze informatie zou schadelijk zijn voor de onderliggende rechtspersoon of de betreffende moedermaatschappij.

  • Het openbaar maken van deze informatie zou schadelijk zijn voor de rechtspersoon of de betreffende moedermaatschappij. Dit omvat redenen die algemeen worden aanvaard door overheidsinstanties in soortgelijke omstandigheden, op basis van een verklaring van de entiteit

  Handtekening*
  (Teken hiernaast digitaal uw handtekening)

  Aantal jaren* (Alle prijzen zijn
  exclusief BTW, indien van toepassing)

  Totaal bedrag € 0,00

  Ik heb de ISIN2LEI.eu Registration Agent
  voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.

  Akkoord

  *) Alle velden met een * zijn verplicht