Bij ISIN2LEI B.V. zijn we dagelijks bezig met duurzaamheid en transparantie. Wij vinden het belangrijk dat informatie voor iedereen beschikbaar en duidelijk is.
Als het gaat om het identificeren van bedrijven maken we gebruik van de Legal Entity Identifier (LEI). Met de LEI worden bedrijven, waar ook ter wereld, op een uniforme wijze geïdentificeerd. Je zou het het wereldwijze Kamer van Koophandel nummer kunnen noemen, waarin naast bedrijfsgegevens ook bedrijfsstructuren worden vastgelegd.

De LEI helpt ons en onze klanten om meer inzicht te krijgen. En dat inzicht willen we ook graag delen met consumenten.
Consumenten die het steeds belangrijker vinden om te weten hoe de producten die zij kopen zijn gemaakt; waar de grondstoffen vandaan komen en of het product wel duurzaam is.
In een onderzoek van de Consumentenbond komt naar voren dat men sceptisch is ten aanzien van duurzaamheidsclaim door bedrijven. Wij willen dit deels gezonde wantrouwen wegnemen door de consument een volledig inzicht te geven in de bedrijven die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van het product dat zij hebben gekocht. Uiteraard door deze bedrijven te identificeren met een LEI code.

Om dit mogelijk en inzichtelijk te maken zijn we op zoek naar bedrijven die net als wij duurzaamheid en transparantie hoog in het vaandel hebben staan en willen meewerken aan een pilot: de Suppleichain.

Wat bieden wij?
We bieden u een LEI registratie aan tegen een gereduceerd tarief. Bij de Kamer van Koophandel betaalt u voor een LEI aanvraag € 75,25. Ons standaardtarief voor een LEI registratie is € 62.-
Als deelnemer aan de pilot geven wij u een korting van 20% op ons standaardtarief. Daarnaast bieden wij gereduceerde tarieven bij een meerjarige registratie.
Zie https://isin2lei.eu/officiele-lei-registratie-agent/ voor meer informatie.

Samen met u brengen wij in kaart welke bedrijven in uw supply chain al een LEI hebben en helpen wij de bedrijven die nog geen LEI hebben met hun aanvraag. Daarbij kunnen we steunen op het netwerk van RapidLEI, de grootste uitgever van LEI codes ter wereld.

Wat krijgt u ervoor terug?
Een transparante supply chain waarin iedere schakel identificeerbaar is. We maken de informatie voor u inzichtelijk en blijven de bedrijven die onderdeel zijn van uw supply chain monitoren.
Bedrijfsgegevens en -structuren kunnen immers veranderen en dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan.
Daarnaast helpen we u om de informatie visueel aantrekkelijk te presenteren aan consumenten die uw producten kopen.

We geloven in de kracht van samen en leren ook graag van uw organisatie. Ons doel: een duurzame relatie opbouwen en consumenten de juiste, volledige en betrouwbare informatie bieden zodat zij verantwoorde keuzes kunnen maken. 
Sluit dit aan bij uw doelen en wilt u meedoen met onze pilot? Neem dan contact met ons op.

Ter illustratie: Cafe Matagalpa. Van Nicaraguaanse koffiepluk tot Nederlandse coffee mug